Barion Pixel

Családi masszázs a Balaton partján

Szülői vélemény babamasszázs tanfolyam után:

„Nagyon vicces látványt nyújthattunk, ahogy három olajos gyerek kacag a parton…”

Szia Bori!

Mikor kisfiam , Marci megszületett, akkor találtam rád (egy „dévényes”  gyógytornász hölgy ajánlásával) és a mai napig hálás vagyok neki, hogy megismerhettelek, és megtanulhattam Tőled a babamasszázs fogásait, és az apró részleteket is!

Marcit minden nap masszíroztam, függetlenül attól, hol voltunk. Még nyaralás közben is.
Így történt, hogy párszor a szokásos masszázs a Balaton partján kezdődött el…
Mikor nővére látta, hogy a 3 hónapos Marcinak mennyire tetszik a masszírozás, ő is kért egy fordulót, s bár már 3 éves volt, nagyon élvezte a szabadban az olajozást,  dögönyözést.

Olykor- olykor persze csiklandós volt, ilyenkor hatalmasat kacagott, és ez feltűnt az unokatestvéreinek (6 és 9 évesek) is, akik a Balatonban fürödtek.
Gondolták jó móka lehet a parton, kijöttek, s mikor látták, mi történik, ők is sorba álltak egy masszázsra.

Édesanyjuk és nagymamájuk elleste a mozdulataimat, s szinkron masszíroztuk a 3 gyereket.
Nagyon vicces látványt nyújthattunk, ahogy három olajos gyerek kacag a parton, Marci pedig kapálózva figyeli őket…

Azóta született még egy gyermekem, (épp 4 hónapos) akinek szintén át tudom adni ezeket a pillanatokat, élményeket, hiszen megtartottam a tanítás kapcsán kapott leírásokat, amiken a pontos instrukciók rajta vannak, és így nagyon könnyű volt felidézni a mozdulatokat.
Hálásan köszönöm!

Vali

Gyógytornászként és babamasszázs oktatóként szerzett tapasztalataim alapján kidolgoztam a tanfolyam online verzióját. Így otthonod biztonságában, saját tempódban tudod megnézni a videókat és elolvasni az írásos magyarázatokat, ahányszor csak szeretnéd.
Megrendelés után még aznap el tudod kezdeni a tanulást és a gyakorlást.

Ez is érdekelhet:

babaruha
Babaápolás

Hogyan öltöztessük a kisbabát?

Az első egy hónapban nagyon fontos mindenféle szempontból megkönnyíteni az átmenetet a baba számára a benti világból a kinti világba. Mivel kilenc hónapig folyamatosan körülvette

Tovább »
Babaápolás

Napozás gyerekekkel biztonságosan

A napfénynek sok jó hatása van, de nagy odafigyelést igényel, hogy csak ezeket hagyjuk érvényesülni, és a károsakat kiküszöböljük. A babák bőre éretlen, sokkal vékonyabb,

Tovább »
Babaápolás

Természetes K-vitamin babáknak (is)

Rengeteg anyuka jelzett vissza, hogy mennyire bevált nekik a természetes D-vitamin, amiről ebben a bejegyzésben olvashattatok. Szerencsére most már a K-vitaminra is van természetes megoldás!

Tovább »