Ismerj meg minket! 🙂

Gyulai Borbála vagyok, közgazdász és gyógytornász végzettségem van, ezenkívül okleveles babamasszázs oktató vagyok.

Amióta gyermekeim vannak, egyre jobban érdekel az egészséges – és minél inkább természetes – életmód, ezért egyetemi tanulmányaim mellett igyekeztem ezekben a témákban minél több szakirodalmat olvasni, orvosoktól, természetgyógyászoktól informálódni, és persze tapasztalatot szerezni.

Rengeteg olyan ősi hagyomány és praktika van, amelyek nagyon egyszerűek, nagyon hatékonyak, és nagyon olcsók (vagy ingyen vannak) – és mostanában szerencsére végre talán kezdenek nálunk is kicsit divatosak lenni 😉

Ilyen például a babamasszázs / gyermekmasszázs is, melynek élettani hatásait rengeteg tanulmány bizonyítja, és egy kis hidegen sajtolt olajon kívül más nem szükséges hozzá, csak napi pár perc együttlét, ami ráadásul a szülőknek és a gyerekeknek is örömet okoz.

Szeretném felhívni a figyelmet olyan egyszerű természetes szerekre is, amelyekkel kiválthatjuk például a kőolaj alapú babakozmetikumokat, vagy más egyéb, ma sajnos nagyon elterjedt, káros vegyületeket tartalmazó készítményeket.

ÚJDONSÁG:

Tamás Vera gyógytornász kolléganőmmel létrehoztuk a MOM2BE programot, hogy online videós anyagok segítségével komplex kismama torna programokat tudjatok igénybevenni, és egyéb tanfolyamokat otthonról, kényelmesen, saját időbeosztásotok szerint elvégezni.

Nagy szeretettel várunk Bennetek a mom2be.hu oldalon, melyen még lelkesen dolgozunk és folyamatosan fejlesztjük! Addig is, facebook és instagram oldalainkon hírt adunk arról, min dolgozunk a háttérben.

Várunk Benneteket szeretettel bármelyik fórumon!