Barion Pixel

Vélemények a BABAMASSZÁZS TANFOLYAMról

Hallgasd meg, más szülőknek miben segített, miért szeretik, kiknek ajánlják!

Babamasszázs tanfolyam

Szülői visszajelzések

Góg Anikó első kislánya születése után járt nálam babamasszázs oktatáson. Korábbi olimpikonként, jelenlegi személyi edzőként nagyon fontos számára a testtudatosság, ezért is szerette volna kislányát rendszeresen masszírozni.
A véleménye nagyon sokat jelent számomra, mert egyrészt szakmaiságban nem ismer kompromisszumot, másrészt napi szinten rengeteget tesz azért, hogy motiválja az embereket a rendszeres mozgásra, és hogy tegyenek aktívan az egészségükért – úgy, hogy ebben örömüket is leljék.
(Végzettségeiről és munkájáról itt tudsz bővebben olvasni.)

Gyöngyi várandósan volt nálam tanfolyamon, mert az első pillanatoktól szerette volna masszírozni a kisbabáját.
Örömmel mesélte, hogy kisfia soha nem volt hasfájós, mindig könnyű volt megnyugtatni, és még 2 éves korában is rendszeres, szeretett közös élmény a masszázs.

Szandra kislánya egészen pici volt még, amikor megtanulták a masszázst. Azért kerestek fel, mert a baba minden este sírt, és nem tudták, mi a baj, és hogyan segíthetnének neki. Ők is meglepődtek rajta, milyen gyorsan és hatékonyan segített a masszázs abban, hogy Szofi megnyugodjon és az esték békésen teljenek.
Később, kisfiuk születésénél az immunrendszer erősítő hatást szerették volna leginkább „kihasználni”, és sokat segített nekik a nagytesó – kistesó kapcsolat alakulásában, a testvér féltékenység kezelésében is.

Zsófi is három gyerekes anyukaként mesél tapasztalatairól.
Ő is várandósan tanulta meg a masszázst, és mindhárom kisfiát újszülött kortól masszírozta rendszeresen, minden fürdés előtt.
Nekik is sokat segített a megnyugvásban, és az is nagy élmény volt nekik, hogy a minden gyereknél masszázs közben tapasztalták meg először a hangos nevetést. 
Náluk is igazi családi élmény lett, a nagyobb gyerekek is szívesen kapcsolódtak be.

Eszter már három gyerekénél alkalmazta rendszeresen a babamasszázst.
Azért tanulták meg a masszázst, hogy kisfiuk hasfájásán segítsenek.
Második gyereküknél azt figyelték meg, hogy leginkább a fogfájást enyhítette, a legkisebbnél pedig leginkább abban segített, hogy az estéknek egy rendszerességet adott. 
Eszter is azt mesélte, hogy a nagyok is annyira szeretik a masszázst, hogy a mai napig rendszeresen kérik ők is.

Tanduld meg te is a babamasszázst online, saját tempódban!

Gyógytornászként, több, mint tíz éves oktatói tapasztalatom alapján kidolgoztam a tanfolyam online verzióját.
A babamasszázs tanfolyam anyaga gyakorlati és elméleti részből áll. Részletesen elmondom és megmutatom, hogy mit és miért kell csinálni.

Gyakorlati rész:

Elméleti rész:

Oktató:

Gyulai Borbála, gyógytornász, nemzetközi okleves babamasszázs oktató. (Végzettségeimről, tapasztalataimról itt olvashatsz bővebben.)

Modern kurzusfelület:

A tanfolyamot egy zárt tanfolyami oldalon éred el. Modern, letisztult felületen találod a tananyagot.

Úgy állítottam össze, hogy könnyen átlásd, megtaláld, melyik részt szeretnéd éppen elolvasni / megnézni.

Minden masszázsfogásról külön videót készítettem, hogy ha később csak egy bizonyos mozdulatot szeretnél visszakeresni, gyorsan megtaláld, ne kelljen hosszabb videókat tekergetned.

A tanfolyam díja, megrendelés:

A tanfolyam díja: 29.990 Ft – 2 éven át korlátlan hozzáféréssel.
A videókat annyiszor nézheted meg, ahányszor csak szeretnéd, 2 teljes éven át.
A babamasszázs tanfolyamot az alábbi űrlapon tudod megvásárolni átutalásos fizetéssel.

Az űrlap beküldése után e-mailben kapod meg az átutaláshoz szükséges adatokat, és ha a befizetésed megérkezett, néhány órán belül küldöm e-mailben a hozzáférési adatokat a tanulói fiókhoz, és a számlát.

A tanfolyamot ajándékba is megveheted. Csak jelöld be ezt az opciót az űrlapon, és az összeg beérkezése után néhány órán belül küldök egy szép ajándékutalványt pdf-ben, amit kinyomtathatsz, vagy e-mailben is elküldhetsz a megajándékozottnak!
Kapsz egy egyedi linket is e-mailben, ezen fog tudni a megajándékozott beregisztrálni a tanfolyami oldalra.

® Gyulai Borbála 2023

Impresszum | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF
Fotók: Vida Ákos Photograph

Bankkártyás fizetés. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

bankkártyás fizetési lehetőségek