Barion Pixel

EGYÉNI BABAMASSZÁZS TANFOLYAM

Tanuld meg te is a babamasszázst, ami mindezen tud segíteni és nagyon szeretik a babák!

Babamasszázs tanfolyam

Miben segíthet a babáknak a masszázs?

A szülők általában arról számolnak be, hogy a rendszeres masszázs hatására a kisbabák

A baba születése után pár nappal el lehet kezdeni a babamasszázst. Egészséges kisbabáknak is nagyon hasznos, de terápiáknak is nagyon jó kiegészítője.

Szakmai háttér

Babamasszázs tanfolyam szülőknek

Gyógytornász tanulmányaim, nemzetközi okleveles babamasszázs oktató képzés, és többféle babamasszázs tanfolyam elvégzése alapján állítottam össze a tanfolyam anyagát.

Éveken át masszíroztam a saját gyerekeimet is, és a most már több, mint 13 éves oktatói munkám során több száz családdal szerzett tapasztalatommal tudlak téged is segíteni.

Rólam, végzettségeimről itt tudsz bővebben olvasni.
A tanfolyam összeállításában szakértő konzulensként közreműködött Szendrei-Berta Zsófia gyógytornász, craniosacralis terapeuta, és Michael Thamm DO oszteopát, integratív babaterapeuta.

Mit tanulunk a babamasszázs tanfolyamon?

A személyes babamasszázs tanfolyam anyaga sok gyakorlati részt tartalmaz, de természetesen elmondom a legfontosabb “elméleti” tudnivalókat is.
Részletesen elmondom és megmutatom, hogy mit és miért kell csinálni.

Oktató:

Gyulai Borbála, gyógytornász, nemzetközi okleves babamasszázs oktató. (Végzettségeimről, tapasztalataimról itt olvashatsz bővebben.)

Helyszín:

Budapest belvárosában, igényes oszteopátiás rendelőnkben tartom az egyéni és csoportos tanfolyamokat.

Cím: 1055 Budapest, Honvéd utca 22.
Babakocsival könnyen megközelíthető, van lift.

A workshop terem tágas, barátságos, a berendezésénél arra törekedtünk, hogy minél otthonosabb hangulatot teremtsünk. Ez kisbabáknál nagyon fontos, hiszen a környezet is nagyon befolyásolja a biztonságérzetüket.

Ha valamilyen okból azt szeretnéd, hogy az otthonodban tartsuk meg a tanfolyamot, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben! A helyszíntől függ, meg tudom-e oldani az utazást, és milyen kiszállási díjjal tudom vállalni.

Mitől különleges a tanfolyam?

Gyógytornász és integratív babaterápia tanulmányaim és tapasztalataim alapján nagyon fontosnak tartom a fokozatosságot, illetve a babák jelzéseinek és egyéni igényeinek maximális figyelembevételét.

A masszázs megtanulásánál egy rövid mozdulatsorral kezdünk, ami a legkisebb babák számára is befogadható.
Ez a szülőknek is egyszerűbb, azonnal megvan a “sikerélmény”, erősíti a kompetencia-élményt, hogy tudnak segíteni a babának.

Természetesen megmutatom a kiegészítő fogásokat is, és azt is elmondom, hogy mi alapján válasszatok ezek közül – hiszen például más lehet jó egy nagyon érzékeny babának, akit meg szeretnénk nyugtatni, vagy más lehet jó, ha kicsit stimulálni akarjuk a babát, hogy beinduljon a mozgásfejlődés.

Szülői vélemények:

A tanfolyam díja:

Az egyéni tanfolyam díja: 26.000 Ft /család
A tanfolyamon részt vehet mindkét szülő, vagy egy szülő és egy nagyszülő.

Jelentkezés:

Sok szeretettel várom kérdéseid, vagy jelentkezésed!

® Gyulai Borbála 2021

Bankkártyás fizetés. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

bankkártyás fizetési lehetőségek