Barion Pixel

ONLINE BABAMASSZÁZS TANFOLYAM

Tanuld meg te is a babamasszázst, ami mindezen tud segíteni és nagyon szeretik a babák!

Babamasszázs tanfolyam

Miben segíthet a babáknak a masszázs?

A szülők általában arról számolnak be, hogy a rendszeres masszázs hatására a kisbabák

Gyógytornászként és babamasszázs oktatóként szerzett tapasztalataim alapján kidolgoztam a tanfolyam online verzióját.
Így otthonod biztonságában, saját tempódban tudod megnézni a videókat és elolvasni az írásos magyarázatokat, ahányszor csak szeretnéd.

Érdemes már várandósan megtanulni, mert akár már a baba születése után pár nappal el lehet kezdeni a babamasszázst. Egészséges kisbabáknak is nagyon hasznos, de terápiáknak is nagyon jó kiegészítője.

Szakmai háttér

Babamasszázs tanfolyam szülőknek

Gyógytornász tanulmányaim, nemzetközi okleveles babamasszázs oktató képzés, és többféle babamasszázs tanfolyam elvégzése alapján állítottam össze a tanfolyam anyagát.

Éveken át masszíroztam a saját gyerekeimet is, és a most már több, mint 10 éves oktatói munkám során több száz családdal szerzett tapasztalatommal tudlak téged is segíteni.

Rólam, végzettségeimről itt tudsz bővebben olvasni.
A tanfolyam összeállításában szakértő konzulensként közreműködött Szendrei-Berta Zsófia gyógytornász, craniosacralis terapeuta, és Michael Thamm D.O. oszteopát, integratív babaterapeuta.

Mit tartalmaz a babamasszázs tanfolyam?

Az online babamasszázs tanfolyam anyaga gyakorlati és elméleti részből áll. Részletesen elmondom és megmutatom, hogy mit és miért kell csinálni.

Fizetés után akár azonnal el lehet kezdeni a videók nézését és az írásos anyagok olvasását. A tanfolyam feldolgozása teljesen rugalmas, bármikor elkezdheted, folytathatod.

Gyakorlati rész:

Elméleti rész:

Oktató:

Gyulai Borbála, gyógytornász, nemzetközi okleves babamasszázs oktató. Képzésben levő integratív babaterapeuta.

Modern kurzusfelület:

A tanfolyamot egy zárt tanfolyami oldalon éred el. Modern, letisztult felületen találod a tananyagot.

Úgy állítottam össze, hogy könnyen átlásd, megtaláld, melyik részt szeretnéd éppen elolvasni / megnézni.

Minden masszázsfogásról külön videót készítettem, hogy ha később csak egy bizonyos mozdulatot szeretnél visszakeresni, gyorsan megtaláld, ne kelljen hosszabb videókat tekergetned.

Mitől különleges a tanfolyam?

Gyógytornász és integratív babaterápia tanulmányaim és tapasztalataim alapján nagyon fontosnak tartom a fokozatosságot, illetve a babák jelzéseinek és egyéni igényeinek maximális figyelembevételét.

A masszázs megtanulásánál egy rövid mozdulatsorral kezdünk, ami a legkisebb babák számára is befogadható.
Ez a szülőknek is egyszerűbb, azonnal megvan a „sikerélmény”, erősíti a kompetencia-élményt, hogy tudnak segíteni a babának.

Természetesen megmutatom a kiegészítő fogásokat is, és azt is elmondom, hogy mi alapján válasszatok ezek közül – hiszen például más lehet jó egy nagyon érzékeny babának, akit meg szeretnénk nyugtatni, vagy más lehet jó, ha kicsit stimulálni akarjuk a babát, hogy beinduljon a mozgásfejlődés.

Szülői vélemények:

A tanfolyam díja, megrendelés:

A tanfolyam díja: 26.000 Ft – korlátlan idejű hozzáféréssel.
A videókat annyiszor nézheted meg, ahányszor csak szeretnéd.
A babamasszázs tanfolyamot az alábbi űrlapon tudod megvásárolni bankkártyás vagy átutalásos fizetéssel.

Bankkártyás fizetés esetén az űrlap beküldése és a sikeres tranzakció után pár percen belül megkapod e-mailben a hozzáférési adatokat a tanulói fiókodhoz.
Átutalás esetén e-mailben kapod meg az átutaláshoz szükséges adatokat, és ha a befizetésed megérkezett, néhány órán belül küldöm e-mailben a hozzáférési adatokat a tanulói fiókhoz, és a számlát.

A tanfolyamot ajándékba is megveheted. Csak jelöld be ezt az opciót az űrlapon, és sikeres bankkártyás tranzakció után azonnal (utalás esetén az összeg beérkezése után néhány órán belül) küldök egy szép ajándékutalványt pdf-ben, amit kinyomtathatsz, vagy e-mailben is elküldhetsz a megajándékozottnak! Kapsz egy egyedi linket is e-mailben, ezen fog tudni a megajándékozott beregisztrálni a tanfolyami oldalra.

nap
óra
perc
másodperc

® Gyulai Borbála 2023

Impresszum | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF
Fotók: Vida Ákos Photograph

Bankkártyás fizetés. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

bankkártyás fizetési lehetőségek