TERMÉSZETES BABAGONDOZÁS

Babamasszázs – egyéni oktatás

A kisbabák nagyon szeretik a gyengéd masszírozást.

Az érintésen keresztül nagyon jól tudunk velük kommunikálni, ez az egyik legjobb mód kisbabánk megnyugtatására.

Kutatások bizonyítják, hogy a babamasszázs milyen sok szinten hat – többek közt a vérkeringésre, nyirokkeringésre, és a hormonszintekre is.

Nap mint nap kapok visszajelzéseket anyukáktól, hogy a hasfájás elmúlt, mióta masszírozzák a babát, és arról is gyakran számolnak be a családok, hogy a kicsik sokkal jobban alszanak.

Te is könnyedén megtanulhatod a babamasszázs egyszerű technikáját, akár még a várandósság alatt, akár, amikor már megérkezett a kisbaba.

Legtöbben egyéni foglalkozásra szoktak jönni.

Ha kisbabával jössz, az ő türelmétől, aktuális napi ritmusától is függ, hogyan tudunk haladni, de ha épp alszik, az sem baj, van több játékbabám, amiken tudunk gyakorolni.

Egy alkalommal (ez kb. másfél órás) megtanítom az alap babamasszázs fogásokat, utána otthon tudjátok gyakorolni a jegyzet segítségével, amit adok.

Mutatok kiegészítő fogásokat is, és megbeszéljük, melyiket milyen esetben célszerű alkalmazni.

A babamasszázs azért is tudott évezredekig fennmaradni, mert egyszerűek és könnyen elsajátíthatóak a mozdulatok, bárki képes megtanulni azokat.

Díja: jegyzettel együtt 20.000 Ft / másfél órás privát tanfolyam

Helyszín: Budapest, a MOM Park közvetlen közelében (pontos címet e-mailben küldök)

Jelentkezés: kérlek, írj e-mailt a termeszetesbaba@gmail.com címre!

Ha valamilyen okból szeretnéd, hogy én menjek el az otthonotokba, kérlek, szintén írj e-mailt vagy hívj fel, a kiszállási díj a helyszíntől függ.

Egyéni egyeztetés alapján Budapest vonzáskörzetében – pl. Érden, Törökbálinton, Szentendrén, Kistarcsán…. stb. is vállalok babamasszázs oktatást.

Babamasszázs otthon

Újdonság!

Ha saját tempódban, otthonod kényelmében szeretnéd megtanulni a babamasszázst, és szeretnél róla videófelvételeket is, amiket bármikor visszanézhetsz, válaszd az új ONLINE babamasszázs tanfolyamot!