TERMÉSZETES BABAGONDOZÁS

  • +36 20 8289360
  • termeszetesbaba@gmail.com

Ha te is szetnéd megtanulni, gyakorolni a babamasszázs technikáját, többféle tanfolyam közül választhatsz:

Jótékony hatásai miatt a babamasszázs több kultúrában a bababápolás természetes része évezredek óta, anyáról leányára száll a hagyománya.

A szülő által otthon, rendszeresen végzett babamasszázs minden egészséges kisbabának nagyon hasznos, segíti az ellazulást, a mozgásfejlődést, az idegrendszeri fejlődést, és erősíti az immunrendszert. A masszázs során felszabaduló hormonok segítik a szoptatást és az emésztést is. A szeretetteljes érintés megnyugtatja a kisbabát, az egymásra figyeléssel a szülő-gyermek kapcsolat erősödik, bensőségesebbé válik, a kötődés mélyül.

A masszírozott babák “stresszkezelő rendszere” javul, ami jó hatással van a nyugodt alvásra is.

Vannak kifejezetten a hasfájás enyhítésére, elmulasztására kidolgozott mozdulatok. Különösen jótékony hatású a babamasszázs izomtónus problémák (túl kötött vagy túl laza izomzat) esetén, hiszen a hiszen a hidegen sajtolt növényi olajjal végzett masszázs segít beállítani a szövetek elasztin-kollagén egyensúlyi állapotát.

A tanfolyam anyaga:

a babamasszázs alapmozdulatai, kiegészítő fogások különféle problémák esetére, a babamasszázs hatásai, előkészületek, mikor és milyen olajjal masszírozzunk, ayurvédikus babatípusok.