TERMÉSZETES BABAGONDOZÁS

  • +36 20 8289360
  • termeszetesbaba@gmail.com

Általános Szerződési Feltételek

Jelen ÁSZF tartalmazza a termeszetesbaba.hu weboldal használatának feltételeit, a meghirdetett tanfolyamokon való részvétel feltételeit és lényeges körülményeit az alábbiak szerint.

Az üzemeltető (Szolgáltató) adatai:

Cégnév: Best Step Guide Szolgáltató Kft.

Székhely: 1145 Budapest, Törökőr u. 61.

Adószám: 25126864-1-42

Cégjegyzékszám: 01-09-201344

Bankszámlaszám: 12100011-17644468 (Gránit Bank)

E-mail: hello@budastep.com

Telefon: 20-4005790

Szolgáltatásaink:

Honlapunkon a Best Step Guide Szolgáltató Kft. által szervezett tanfolyamokra vagy egyéb eseményekre lehet jelentkezni, jegyet vásárolni. A szerződés létrejön, ha a Felhasználó megrendelést küld írásban (e-mailben vagy a weboldalon keresztül) és azt a Szolgáltató írásban visszaigazolja. A Felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött adásvételi szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak, melyet a Felhasználó a weboldal használatával, illetve a szolgáltatás igénybevételével (programra jelentkezéssel) elfogad és magára nézve kötelező érvényűnek ismer el.

A megrendelés menete:

Meghirdetett tanfolyamok tematikáját és időpontját a weboldalon tesszük közzé. A tanfolyamok a Vásárló által megrendelt és a Szolgáltató által visszaigazolt időpontban valósulnak meg.

Meghirdetett tanfolyamokra e-mailben lehet jelentkezni.

A weboldalon közzétett, ill. az egyedi ajánlatainkban küldött árak bruttó árak.

A foglalás után a Vásárló visszaigazolást kap a megadott e-mail címre. Amennyiben két munkanapon belül nem kap választ megrendelésére, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Fizetési feltételek

A tanfolyamokon a részvételi díj megfizetésével lehet részt venni. 

A részvételi díjat a weboldalon keresztül online bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással lehet megfizetni. Helyszíni készpénzes fizetésre kivételes esetben van lehetőség.

Bankkártyás vagy utalásos fizetés esetén a Vásárló által megadott névre és címre számlát állítunk ki, amelyet a Vásárló részére e-mailben küldünk meg.

Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a Best steP Guide Kft., (székhely: 1145 Budapest, Törökőr utca 61. fszt. 1., adószám: 25126864-1-42) adatkezelő által a budastep.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, cím, telefonszám, email cím.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Készpénzes fizetés esetén nyugtát, kérésre számlát állítunk ki.

Ajándék tanfolyami jeggyel, utalvánnyal vagy kuponnal rendelkező résztvevőknek is szükséges az előzetes regisztráció. Az utalványok az azokon szereplő érvényességi időpontig használhatók fel.

A tanfolyamokon való részvétel, meghiúsult tanfolyam

A tanfolyamokon mindenki a saját felelősségére vesz részt. 

A meghirdetett csoportos személyes tanfolyamokon a minimum létszám 4 fő, maximális létszám 10 fő. Ettől eltérő minimum vagy maximum létszámot a weboldalon az adott tanfolyamnál feltüntetjük.

Csoportos személyes tanfolyamnál négy főnél kevesebb jelentkező esetén a Szolgáltató – legkésőbb 24 órával a meghirdetett kezdési időpont előtt – lemondhatja a tanfolyamot, ebben az esetben új időpontot hirdetünk meg, vagy a jegyek beválthatók másik tanfolyamra, ill. visszaválthatók.

A tanfolyam vezető betegsége, vagy egyéb komoly okból, vis maior körülmény miatt elmaradt tanfolyam esetén a Szolgáltató új időpontot hirdet meg, vagy a jegyek másik programra való felhasználását engedélyezi. A Szolgáltató hibájából meghiúsult tanfolyam esetén szintén felhasználhatók a jegyek új időpontban vagy másik tanfolyamon, ill. a jegyek visszaválthatók.

Ha a Vásárló a tanfolyamon nem vesz részt, a fel nem használt tanfolyami jegyet visszaváltani nem áll módunkban, a Szolgáltató a részvételi díj visszafizetésére nem köteles. A tanfolyami jegyek más személyre átruházhatók, vagy legkésőbb 24 órával a kezdési időpont előtt másik tanfolyamra átválthatók.

Privát időpontra foglalt tanfolyam komoly indokból, pl. betegség, a kezdési időpont előtt legkésőbb 24 órával lemondható, ebben az esetben új időpont kerül kitűzésre, Szolgáltató a részvételi díj visszafizetésére nem köteles.

Adatkezelés, hírlevél feliratkozás, egyéb rendelkezések

A foglalás, vásárlás során megadott személyes adatokat a Szolgáltató harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja ki, valamint a megadott adatokat – külön engedély nélkül – más célra nem használja fel.

A weboldalon található tartalmak a Szolgáltató kizárólagos tulajdonát képezik, így azok bármilyen felhasználása, másolása, sokszorosítása jogi következményeket vonhat maga után.

Az ÁSZF-ben nem szabályozott kérdések tekintetében a mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF-et vagy annak egyes pontjait módosítsa. Az esetleges módosítást a weboldalon tesszük közzé.