Egyéni babamasszázs oktatás

[av_textblock size=” font_color=’custom’ color=’#83a846′ av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

Babamasszázs – egyéni oktatás

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
babamasszázsHa bármilyen okból egyéni órát szeretnél, sok szeretettel várlak egyéni foglalkozásra, akár még a várandósság alatt, akár, amikor már megérkezett a kisbaba.

A kisbaba türelmétől, aktuális napi ritmusától is függ, hogyan tudunk haladni, de ha épp alszik, az sem baj, van több játékbabám, amiken tudunk gyakorolni. Általában a legalapvetőbb ősi indiai fogásokat végig tudjuk csinálni, és utána játékbabán megmutatom a kiegészítő fogásokat is.

Egy alkalommal (ez kb. másfél órás) megtanítom a babamasszázs fogásokat, utána otthon tudjátok gyakorolni az ábrák segítségével, amiket adok.

A babamasszázs azért is tudott évezredekig fennmaradni, mert egyszerűek és könnyen elsajátíthatóak a mozdulatok, bárki képes megtanulni azokat.

Díja:

 • jegyzettel együtt 12.500 Ft / másfél órás alkalom (mama-papa ár, azaz ha mindkét szülő eljön, csak egy díjat kell fizetni)
 • jegyzet tartalma: ábrák a masszázsfogásokról, összefoglaló az elméleti anyagról, valamint egy laminált lap, amin a masszázsmozdulatok sorrendje szerepel – ezt masszázs közben lehet használni

Helyszín: Zugló belvároshoz közeli része; pontos címet e-mailben küldök.

Jelentkezés: kérlek, írj e-mailt a termeszetesbaba@gmail.com címre!

Ha valamilyen okból szeretnéd, hogy én menjek el az otthonotokba, kérlek, szintén írj e-mailt vagy hívj fel, a kiszállási díj a helyszíntől függ.

Egyéni egyeztetés alapján Budapest vonzáskörzetében – pl. Érden, Törökbálinton, Szentendrén, Kistarcsán…. stb. is vállalok babamasszázs oktatást.
[/av_textblock]

“Egyéni babamasszázs oktatás” bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. Kedves Bori!

  Először is örülök, hogy megismerhettünk. A babamasszázs nagyon jól működik Sárával, imádja:), úgyhogy minden nap csináljuk. A gyógytornász is megdícsérte, hogy milyen szépen lazulnak az izmai, biztosan a masszázs és az olivaolaj is nagyon sokat segített ebben:), úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nagyon hasznos. És valóban elég volt egy alakalom, hogy elsajátítsam a fogásokat. Külön köszönöm az extra babaápolási tanácsokat:).

  További sok sikert kívánok!
  Adél

  Válasz

Szólj hozzá!