Csoportos babamasszázs és babaápolás tanfolyam

[av_textblock size=” font_color=’custom’ color=’#83a846′ av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

Csoportos babamasszázs és babaápolás tanfolyam

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”]
Helyszín: Budapest (pontos címet e-mailben küldök)

babamasszázsElsősorban várandósoknak ajánljuk ezt a babamasszázs és babaápolás tanfolyamot, mely egyszer 4 óra időtartamú.

A kismamák, apukák (de természetesen nagyszülők, érdeklődők is) egy nap alatt mindent megtudhatnak a babamasszázs elméletéről és gyakorlatáról.

Azért nagyon célszerű már várandósság alatt elsajátítani a babamasszázs módszerét, mert így a születés után majd azonnal el lehet kezdeni fokozatosan a masszázst – természetesen először csak néhány perces gyengéd érintésről, simogatásról van szó, majd fokozatosan alkalmazhatjuk a tanult babamasszázs mozdulatokat.

Ilyenkor a baba születése után nem kell majd azon gondolkodni, mikor jön el az ideje annak, hogy a kicsivel egy tanfolyamra, programra kimozduljatok, hanem az első pillanattól kezdve gyakorolhatjátok a masszázst.

A tanfolyam anyaga: ősi indiai babamasszázs mozdulatsor, Nemzetközi Csecsemőmasszázs Szövetség által kiegészített mozdulatsor, a babamasszázs hatásai, előkészületek, mikor és milyen olajjal masszírozzunk, gyermekbetegségek esetén alkalmazható kiegészítő technikák, ayurvédikus babatípusok (és az ősi indiai holisztikus gyógyító rendszer, az ayurvéda által a babák számára ajánlott olajok).

Ezenkívül átveszünk minden fontos témát a babaápolással kapcsolatban is: megbeszéljük, hogy mire kell odafigyelni a babakozmetikumok kiválasztásánál, hogy ne terheljük a baba bőrét vegyszerekkel, káros anyagokkal, és milyen természetes módszerekkel tudjuk segíteni a kicsi egészséges fejlődését.

Témák:

 • Babamasszázs gyakorlat és elmélet
 • Hogyan fogjuk meg és tartsuk kézben a babát
 • Köldökcsonk kezelése
 • Fürdetés
 • Popsiápolás
 • Hajápolás, koszmó kezelése
 • Orrdugulás
 • Fogzás
 • Hasfájás, sírás, székrekedés
 • Hogyan segítsük a mozgásfejlődést

Díja:

 • jegyzettel együtt 12.500 Ft (mama-papa jegy, azaz ha mindkét szülő eljön, csak egy díjat kell fizetni)
 • jegyzet tartalma: ábrák a masszázsfogásokról, összefoglaló az elméleti anyagról, valamint egy laminált lap, amin a masszázsmozdulatok sorrendje szerepel – ezt masszázs közben lehet használni

Minimális létszám: 4 fő

Helyszín: Budapest, pontos címet e-mailben küldök (a helyszín a jelentkezők számától függ)

Bejelentkezés: Erre a tanfolyamra előzetes bejelentkezést kérek szépen a termeszetesbaba@gmail.com e-mail címen.

Időpont: A jelentkezőkkel egyeztetjük, hogy mindenkinek jó legyen (a jelentkezés folyamatos).

Ha bármilyen okból rövidebb egyéni oktatást szeretnél, várlak szeretettel egyéni babamasszázs órára!

Igény szerint vidéken is szoktam tanfolyamot tartani, kérlek, jelezd e-mailben, ha érdekel ez a lehetőség, és megbeszéljük a részleteket!

Köszönöm!

[/av_textblock]

Szólj hozzá!